Grimminge Leeft

Tentoonstelling Reglement

 • Info & inschrijvingen:
  Via de voorzitter van kunstkring GAPA:
  • Noël Scheerlinck
  • Adres: Molenkouterstraat 22, 9506 Grimminge
  • E-adres: kunsttentoonstelling@grimmingeleeft.be
  • Tel: 054 24 08 78
 • Deadline inschrijvingen: 22 juni 2019.
 • Plaats: De tentoonstelling gaat door in de kerk van Grimminge (gaat gepaard met deze van de fotowedstrijd). Dit schikking van de tentoonstelling gebeurt onder de leiding van Noël.
 • Wanneer: De tentoonstelling gaat door op : vrijdag 26.07.19 (vanaf 17.00 uur tot 19uur) zaterdag 27-07-19 (vanaf 13 uur tot 19 uur zondag 28.07.19 (vanaf 9u tot 18.00 uur).
 • Afbakening:
  Wie kan deelnemen?
  Geïnteresseerden van Grimminge zelf en de leden van kunstkring GAPA.
  Welke kunst?
  Schilderijen en/of aquarellen en/of beeldhouwwerken, en/of tekeningen….
  Max. aantal werken/persoon: 4 (afhankelijk van de grootte).
 • Spelregels:
  De werken worden aangeleverd op donderdag 25 juli ’19 van 16 uur tot 19 uur. De werken kunnen na de tentoonstelling afgehaald worden op zondag 28 juli ’19 vanaf 18.00 uur en maandagvoormiddag 29 juli ’19 van 8 uur tot 10 uur.
  Kaders dienen aangeleverd te worden met achteraan een ophangsysteem, zodat deze aan een haak kunnen opgehangen worden. De werken worden door de deelnemende kunstenaar zelf opgehangen.
  Bij eventuele verkoop van één of meer werken wordt gevraagd 10% af te staan voor “Kom op tegen kanker”

Deze pagina in PDF-formaat vind je hier

DOOR COVID GEEN KERMIS IN 2020, MAAR WEL ALTERNATIEVEN!

Beste sympathisanten,

De regeringsmaatregelen en blijvende vraagtekens m.b.t. het coronavirus heeft het bestuur van “Grimminge leeft” er toe gedwongen een spijtige beslissing te nemen: de jaarlijkse kermis voor het goede doel zal niet georganiseerd worden.

Maar, inmiddels wordt - rekening houdend met de opgelegde speleregels - door het bestuur en enkele comitéleden gedacht aan alternatieven in de hoop toch nog iets te kunnen verzilveren voor ons goede doel.

In die zin zullen jullie mettertijd, naargelang andere initiatieven mogelijk zijn, nieuwe activiteiten op onze site en via andere media zien verschijnen. Inmiddels is er al - zoals jullie kunnen zien - melding gemaakt van een wandelzoektocht en een wandeling ter vervanging van de jogging. Elke activiteit kan je vanuit de site downloaden, bruikbaar als geheugensteuntje op een prikbord.

Het verdient in ieder geval aanbeveling geregeld onze site te bezoeken op zoek naar een nieuwe activiteit.

Een duwtje in de rug kan zijn: wil voor onze nieuwe activiteiten reclame maken bij familie, vrienden en kennissen, waarvoor dank!

Vriendelijke groeten

Het bestuur van “Grimminge leeft”