Welkom bij “Grimminge leeft”, editie 2019!

Het begon in 2003…!

Met een aantal vrijwilligers werd “Grimminge leeft” kleinschalig opgestart. Uitgangspunt was het kermisweekend van juli weer nieuw leven in te blazen, tegelijk met het doel een humanitaire organisatie te ondersteunen. De voorkeur ging hierbij uit naar Kom op tegen Kanker, waaraan toen 5.000 bfr werd overgemaakt. Vorig jaar was dat 17.000 euro, nu verdeeld onder “Kom op tegen kanker”, Cliniclowns en “Kinderkankerfonds”..

Sedert het begin werd in totaal ca 154.000 euro overgemaakt! Een succes, dank zij de medewerking van ca 100 vrijwilligers, de steun van velen en de grote opkomst van sympathisanten naar de Grimmingse julikermis! Dit jaar, 2018, zijn we toe aan de 16de editie. Tof is vast te stellen dat stilaan meer jongeren zich bij ons aansluiten met helpende handen!

De kermis is inmiddels uitgegroeid tot een vierdaagse voor jong en oud met allerlei leuke, culinaire, muzikale, humoristische, speelse, sportieve en kunstvolle activiteiten en/of attracties. Gewoontegetrouw staan er een paar events van de goede ouwe tijd op het programma, terwijl tegelijk elk jaar ook gedacht wordt aan variatie via de opname van één of meer nieuwigheden.

Wie wil, kan sponsoren of steunen op welke wijze dan ook (centen als tegemoetkoming aan de organisatiekosten of prijzen voor de winnaars van wedstrijden).

Iedereen welkom op de kermis van vrijdag 26 tot 28 juli ’19.

Alle info vind je terug op deze website

Je kan alles vanuit de site downloaden of uitprinten.

We kijken uit naar je aanwezigheid en/of deelname aan één van onze wedstrijden of andere acts.

Oprechte dank daarvoor!

Het comité “Grimminge leeft”