Ons verhaal

Er was eens…

In 2003 had een klein groepje vrijwilligers het idee om ‘Grimminge leeft’ op te richten. Deze groep wilde het rustige Grimminge door een zomerkermis laten opleven en tegelijk de opbrengst aan een goed doel schenken. Een win-win dus. Kom Op Tegen Kanker ontving na deze eerste editie 125 euro .

De ploeg in 2013.

Ondertussen zijn we meer dan 20 edities verder en de zomerkermis is uitgegroeid tot een vaste waarde met tal van activiteiten, soms niet alleen tijdens het kermisweekend, maar ook in de winter.

Gegroeid en veranderd dus, maar aan de succesformule sleutelen we niet: de zomerkermis op het charmante Grimmingeplein blijft de vaste waarde. Een enthousiaste ploeg met het hart op de juiste plaats steunt ondertussen drie goede doelen. En last but not least: het jongere bloed kan nog steeds rekenen op enkele pioniers om ons met raad en daad bij te staan. Of om ons minstens een bezoekje te brengen tijdens de kermis!

Vanaf het begin gaven we al tienduizenden euro’s aan Kom Op Tegen Kanker, en ondertussen ook aan Cliniclowns en het Kinderkankerfonds.

Iedereen kent wel iemand die aan kanker lijdt, of afscheid moest nemen. Ook in ons team was dat tot onze spijt niet anders. Het maakt onze drive om ons steentje bij te dragen alleen maar groter

Neem je tijd om ons (nòg?) beter te leren kennen op deze website. Daar danken we je al voor.

Het team “Grimminge leeft”


Een idee voor een activiteit of meehelpen tijdens het weekend? Geef een seintje via communicatie@grimmingeleeft.be.