Grimminge Leeft

Fotowedstrijd met uitslag en alle foto’s

Thema: CONTRAST

Iedereen vanaf 14 jaar kan deelnemen door inzending van:

  • Maximum 4 eigen authentieke foto’s
  • in kleur of zwart-wit
  • een titel per foto
  • afgedrukt op A4 papier

én vóór 23 juli:

  • ingediend bij Lotte Fonck, Raspaillebosstraat 32, 9506 Grimminge met vermelding van je naam, adres, telefoonnummers en e-mailadres
  • én tegelijk doorgemaild naar fotowedstrijd@grimmingeleeft.be met als doel: opname in de website van Grimminge Leeft.

De drie winnaars worden bekend gemaakt na afloop van de wedstrijd op 28 juli, via de website en worden gecontacteerd via e-mail. Meer info en/of vragen? Contacteer fotowedstrijd@grimmingeleeft.be

Eerst en vooral willen we u heel erg bedanken voor uw deelname aan onze wedstrijd. Mede door uw prachtige foto(’s) werden onze fototentoonstelling en onze fotowedstrijd opnieuw een succes. Deze editie, met als thema “Contrast”, kregen we 27 inzendingen binnen. Ze werden door talloze (171) sympathisanten én onze jury beoordeeld. Na wat telwerk kwamen we tot onderstaande rangschikking:

  1. Witte kippen betrapt in het pikkedonker” van Leni Van Der Kelen
  2. Charleroi” van Luc Meganck
  3. Mijmerend” van Luc Van Wilderode

Leni Van Der Kelen won de bon ter waarde van € 60 geschonken door Restaurant Suskewiet. Luc Meganck won de bon ter waarde van € 40 geschonken door Restaurant Suskewiet en Luc Van Wilderode won de bon ter waarde van € 20 geschonken door Restaurant Suskewiet. Van harte proficiat!

Hier vind je de volledige rangschikking en hier alle foto’s

Viel u dit jaar (net) niet in de prijzen? Geen nood, volgend jaar organiseren we terug een fotowedstrijd tijdens het kermisweekend. Hou in het voorjaar onze website en uw mailbox zeker in de gaten en verneem zo het nieuwe thema.

Nogmaals bedankt voor uw deelname en hopelijk tot volgend jaar!

Voor iedereen: breng je stem uit voor de beste foto’s tijdens het kermisweekend van 26 tot en met 28 juli in de kerk van Grimminge. De stem van bezoekers telt mee voor 30% van de eindscore. De overige 70% is de stem van de jury.

Het volledige reglement vind je hier.

%d bloggers like this: